Casti pentru intoarcerea la scoala

Intoarcerea la scoala in acest an este mai ciudata ca nicioadata nu se stie daca pe parcursul anului scolar se va reveni sau nu la orele online. Dar, pentru a fi pregatit, castile sunt destul de necesare, mai ales daca in casa locuiesc mai multi membrii. Sunt foarte multe modele de casti, dar mai jos voi prezenta doar casti wireless, la preturi diferite, unele scumpe, altele mai ieftine. Daca vrei sa afli care sunt castile potrivite pentru intoarcerea la scoala, te invit sa citesti randurile de mai jos. 

Sony WH-1000XM3 se gasesc la pretul de 348 de dolari si au functia de anulare a zgomotului, sunt confortabile, au performante foarte bune, o calitate buna a sunetului. Are o durata foarte buna de viata a bateriei. 

Samsung Galaxy Buds Plus se gasesc la un pret de 100 de dolari, sunt rezistente la apa, au IPX4. Durata de viata a bateriei este in jur de 11 ore pentru ascultarea melodiilor, are drivere duale pentru a ajuta la reducerea zgomotului in timpul apelurilor. Calitatea sunetului este foarte buna, basul este profund, bine definit si este mai bun decat cel al Galaxy Buds originale. Au Bluetooth 5.0 si accepta AAC, adica o aplicatie pentru cei care au un Iphone. 

Apple AirPods Pro se gasesc la un pret de 199 de dolari si sunt rezistente la apa, au IPX4, au functia de anulare a zgomotului, iar acest lucru se datoreaza faptului ca au proiectat designul in asa fel. Ele sunt potrivite si pentru apeluri. Doar ca sunt destul de scumpe, iar bateria se va uza destul de repede. 

Bose Noise Cancelling Headphones 700 costa 379 de dolari, au functia de anulare a zgomotului, au o calitate a sunetului foarte buna, sunt potrivite si pentru apeluri, au o durata de viata a bateriei de pana la 20 de ore pentru a asculta muzica. Doar ca acest casti sunt mult prea scumpe. 

Mpow X3 costa 60 de dolari, sunt rezistente la apa, au IPX7, au o calitate destul de buna a sunetului, basul este puternic si au functia de anulare a zgomotului. Sunt confortabile, se incarca prin USB-C, iar carcasa este similara cu cea de la AirPods. Calitatea apelurilor este buna, iar comenzile tactile sunt putin mai ciudate. 

Fiil T1X TWS costa 50 de dolari, sunt rezistente la praf si la stropi de apa, au IP65, sunetul este destul de bun pentru acest pret, durata de viata a bateriei este de aproximativ 5 ore la o singura incarcare si are o functie rapida care ofera 2 ore de durata de viata a bateriei la 10 minute de incarcare. Castile au comenzi tactile. 

Prin urmare, castile prezentate anterior sunt unele dintre cele mai bune pentru intoarcerea la scoala, pentru ca toate au functia de anulare a zgomotului, iar unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine.