Cele mai bune ceasuri Fitbit

Daca esti un pasionat de fitness si iti place ca la fiecare antrenament sa ai rezultatele si sa te uiti peste ele. Fie ca ai un telefon Android sau un Iphone, aceste ceasuri se potrivesc la ambele si pe langa functiile referitoare la fitness are si altele legate de sanatate, precum urmarirea somnului, masurarea ritmului cardiac. Daca vrei sa afli care sunt cele mai bune ceasuri de la Fitbit ale acestui an, te invit sa urmaresti prezentarile de mai jos. 

Fitbit Versa 3 costa 177 de lire sterline, are o serie de functii pentru fitness, o durata de viata a bateriei de pana la 6 zile, este rezistent la apa, deci se poate folosi si la inot, are 40 mm si un ecran de 1,5 inci. Are acum si GPS si este potrivit pentru alergatorii amatori. Este dotat cu Google Assistant deci poate raspunde la comenzi vocale, se pot prelua apeluri.

Fitbit Ionic costa 143 de lire sterline, are o curea prin care pielea poate sa respire, are un ecran de 1,42 inci care este destul de luminos, durata de viata a bateriei este de pana la 5 zile, dar daca utilizezi GPS va rezista mai putin. Este rezistent la apa, deci poate urmari si inotul, are NFC deci se pot face plati prin Fitbit Pay, are un playlist cu melodii. 

Fitbit Charge 4 costa 99 de lire sterline si este cel mai potrivit pentru inot si la finalul antrenamentului va oferi statistici ce vor contine durata, distanta si ritmul cardiac. Dar este potrivit si pentru alte activitati in aer liber. Ecranul este monocrom si receptiv. Durata de viata a bateriei este de pana la 7 zile. 

Fitbit Sense costa 289 de lire sterline si este dedicat pentru a urmari sanatatea ta. Este rezistent la apa, este realizat din otel inoxidabil, nu din aluminiu, cureaua este mult mai usoara si confortabila, are un senzor ECG si unul Sp02 pentru a urmari nivelul de oxigen din sange si modificarile respiratiei din timpul somnului, dar si a temperaturii. Are un senzor EDA pentru a indica nivelul stresului pe moment. Pentru a profita de toate serviciile oferite, trebuie sa te abonezi la Fitbit Premium. 

Fitbit Inspire HR costa 69 de lire sterline, are o curea usoara, comoda si subtire, ceea ce il face usor de purtat in timpul somnului. Poate sa masoare ritmul cardiac, are GPS si durata de viata a bateriei este de pana la 5 zile.

Acestea fiind spuse, daca ai nevoie de un tracker de fitness, acestea sunt unele dintre cele mai bune ceasuri de la Fitbit din anul 2020 si il poti alege pe cel potrivit in functie de functiile dorite, daca vrei sa fie dedicat fitnessului sau sanatatii.